13:00

Mälarhöjden-Hägersten FF 3

Referat: Huddinge IF 3 Gul - Mälarhöjden-Hägersten FF 3

Vårsäsongens sista match i div 4 gick på hemmaplan mot Mälarhöjden-Hägersten FF på Källbrinks IP.
Det blev en match där bortalaget tar ledningen 0-1 i den 10:e min då vi tappar i markeringen. 0-2 kommer i den 24:e min då vår mittback stöter väldigt högt upp och lämnar det tomt bakom sig. Där behöver vi förbättra samarbetet i backlinjen. I den första perioden har vi en del chanser men får inte riktigt till det i våra avslut. Ställningen är 0-2 efter den första perioden. Bortalaget fortsätter att göra målen 0-3 kommer i en stökig situation efter en hörna i 38:e min då vi inte får undan bollen. Vi försöker att flytta fram våra positionerna med det öppnar upp för en kontring så det står 0-4 efter 42 min spel. Vi ger inte upp utan fortsätter att pressa högre upp i planen och lyckas äntligen att göra mål. 1-4 kommer i den 49:e minuten av Harry P.T. på assist av Amadeus E. Ställningen är 1-4 efter två spelade perioder. Vi inleder den sista perioden med hög press och skapar direkt ett par bra målchanser utan att göra mål. Men mål bIir det i den 54:e och 55:e min av Amadeus E. respektive Harry P.T. Ställningen är nu 3-4 och vi fortsätter att jaga fler mål med 20 minuter kvar att spela. Vi etablerar ett tryck på motståndarna och skapar en hel del farliga målchanser men får inte in bollen i mål. Även gästerna skapar en del farligheter, framförallt en frispark som skjuts i ribban och som sedan studsar ned på mållinjen.
Det blir inga fler mål i matchen utan matchen slutar med uddamålsseger för bortalaget. Chans till revansch kommer den 13 augusti då serien vänder.

Slutresultat: Huddinge IF - Mälarhöjden-Hägersten FF 3-4

Grönt kort: Ozan Habiboglu